Päivä squirttaus

Päivä squirttaus Missä asennossa te naiset ja millä tekniikalla olette ejakuloineet? Mitä kohtaa ja millä esineellä/kädellä/kalulla teitä on silloin kiihotettu? Minus. Squirt! Kuva: Shutterstock. Nainen, anna vaginasi roiskua. Ejakulaatio on iloinen asia! Nainen, "Tarvitsen seksiä kolme kertaa päivässä". Sen sijaan aikuisviihteestä tuttu "squirttaaminen" on periaatteessa virtsaa. käynnissä, Seiska seuraa: "Suolistoani tyhjennetään 4 päivää!". Onko totta, että tänä päivänä löytyy noin tyhmiä nuoria miehiä. En ole koskaan ollut naisen kanssa, jolla on tällainen ominaisuus. Se kun ei ole.

Squirtaaminen eli ejakulointi on monille naisille täysin tuntematon asia. Se vaatii täydellistä rentoutumista ja kiihottumista. Tilanne tuli yllättäen rakastelun lopuksi. Minäkin olen lukenut, että rakastelun salat aukeaa vasta vanhempana. Sitä päivää odotellessa. Sen sijaan aikuisviihteestä tuttu "squirttaaminen" on periaatteessa virtsaa. käynnissä, Seiska seuraa: "Suolistoani tyhjennetään 4 päivää!".

Naisen ejakulaatio ja tietämättömät miehet

Päivä squirttaus Ja ettei joku pääsisi vielä nipottamaan, niin kyllä, kumpikin ilmiö tapahtui kun kutitteli g-pistettä ja kumpaakaan ei vaadittu pissahätää. On pimeää, vastaantulijoiden valot.

Tutkimuksia on myös kritisoitu niissä käytettyjen koehenkilöiden määrästä: Antamasi sähköpostiosoite on väärässä muodossa. Erään tutkimuksen mukaan suihkiessa erittyvä neste ei nimittäin vastaa koostumukseltaan täysin kultaista sukulaistaan, vaan on paljon laimeampaa.

Ennen kuin tapasin ejakuloivan naisen, päivä squirttaus, minäkin luulin täysin että se squirttaaminen on muka naisen ejakulaatio, vaan eipäs ollutkaan.

Helsingissä järjestettiin kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Wonderlust-seksifestivaali, jonka tarkoituksena on juhlia moninaisia. Tilanne tuli yllättäen rakastelun lopuksi. Minäkin olen lukenut, että rakastelun salat aukeaa vasta vanhempana. Sitä päivää odotellessa. Missä asennossa te naiset ja millä tekniikalla olette ejakuloineet? Mitä kohtaa ja millä esineellä/kädellä/kalulla teitä on silloin kiihotettu?

Minus.

Naisen ejakulaatio - Orgasmi - Suomi24 Keskustelut

Squirtaaminen eli ejakulointi on monille naisille täysin tuntematon asia.

Se vaatii täydellistä rentoutumista ja kiihottumista. Nykyinen kumppani squirttaa. . Mä squirttaan joka päivä. Olis kiva löytää joku (tasapainoinen, ei ruma pervo) mies jolle squirttaus on fetissi koska lol mulla. Missä asennossa te naiset ja millä tekniikalla olette ejakuloineet?

Mitä kohtaa ja millä esineellä/kädellä/kalulla teitä on silloin kiihotettu? Minus.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail